Werkwijze

Hoe verloopt zo'n fotoshoot?

Bij de fotoshoot staat het belang van jouw hond altijd voorop! Daarom nemen we ruim de tijd voor de fotoshoot, zodat je hond tussendoor ook lekker kan ontspannen en we tot een tof en ontspannen resultaat komen.

1. DE WANDELING


Samen gaan we een fijne wandeling maken. De gaafste foto's zijn de foto's waarop jij je hond volledig herkent. Dit is dus een ontspannen hond, die plezier heeft tijdens zijn wandeling.


Tijdens de wandeling zullen we een aantal stops maken om te fotograferen. Hierbij moet het een plezier voor de hond zijn en kijken we ook goed naar hoe je hond reageert. Vindt hij/zij het spannend? Dan maken we er een leuk spelletje van en zullen we de stops inkorten. Het belang van de hond staat altijd bovenaan!

2. FOTO'S UITKIEZEN


Na de wandeling zal ik een zorgvuldige selectie maken van de gemaakte foto's. Deze worden gedeeld in een online fotogalerij. Hierin kun je zelf de foto's uitkiezen, want wie (her)kent jouw hond het allerbeste? Jijzelf!

3. NABEWERKEN


Als je de keuze hebt gemaakt zal ik aan de slag gaan met de nabewerking van de foto's. Alle uitgewerkte foto's vervang je vervolgens digitaal op zowel hoge resolutie (voor eigen gebruik) alsook geoptimaliseerd voor het plaatsen op sociale media.