Actie

Speciaal voor hondenscholen!

Heb jij een hondenschool, uitlaatservice of andere organisatie waarbij je met honden werkt? Dan is dit een speciale actie voor jou!

We zullen dan namelijk samen een fotodag organiseren! De invulling van deze dag kunnen we volledig personaliseren. Geef jij training in gehoorzaamheid en wil je cursisten de mogelijkheid geven dit voor eeuwig vast te leggen? Of geef je veel verschillende soorten trainingen en wil je alle disciplines op de foto hebben? Vrijwel alles is mogelijk!

Mogelijkheden

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om de fotodag in te vullen. Denk hierbij aan foto's van trainingen zoals puppycursus, behendigheid, hoopers en gehoorzaamheid. Ook leuk om de website weer eens te updaten!


Daarnaast is het ook mogelijk om mini-shoots te organiseren op deze fotodag.


Één of meerdere van deze opties zullen de dagindeling bepalen.

Tarieven

De foto's mogen ook op de website gepubliceerd worden. Om een fotodag te organiseren vraag ik een vergoeding van € 35. Daarvoor krijg je als organisatie al drie foto's die je zelf kunt uitzoeken! Zowel op hoge resolutie als geoptimaliseerd voor sociale media.


Daarnaast kunnen de deelnemers zelf bepalen of zij foto's willen nabestellen voor € 7,50 per digitale foto. De gekozen foto's zullen zorgvuldig nabewerkt worden. Ook deze worden verzonden worden op zowel hoge resolutie als geoptimaliseerd voor sociale media.